ČETVOROSOBNI APARTMAN BUDVA - BEČIĆI

Prelep funkcionalni apartman koji zauzima ceo jedan sprat. Za one koji vole privatnost i potpuni komfor na letovanju.

Apartman broj 3.

Četvorosobni apartman Budva

Prelep četvorosobni apartman Budva koji poseduje 4 spavaće sobe, ukupne površine od 80m2 i može da primi do 9 gostiju. Apartman je opremljen svim neophodnim stvarima za udoban odmor i nalazi se na samo 300m od jedne od najlepših plaža u Crnoj Gori, u objektu koji je izgrađen 2012. godine.

Apartman se sastavljen od 4 spavaće sobe i od toga je jedna trokrevetna i tri dvokrevetne. Takođe apartman poseduje kuhinju sa trepzarijom, tri male terase i jednu veliku terasu od 30m2 sa prelepim pogledom na more. Apartman poseduje dve klime i jedan LCD TV sa kablovskim programima. 

Na velikoj terasi se nalazi roštiljna ćumur za one koji vole da spremaju specijalitete za svoju porodicu. Preporučujemo da probate da spremite oradu na gradele.

U neposrednoj blizini objekta dostupni su brojni restorani, barovi, prodavnice kao i zabavni akva park. Uz sam apartman nalazi se prodavnica sa pekarskim i mlečnim proizvodima kao i sokovima i potrepštinama za kuću. Do plaže i šetališta koje vodi do Budve, ima svega nekoliko minuta hoda.

Postoji mogućnost pranja veša na Vaš zahtev i ta usluga se dodatno naplaćuje.

Klima uređaji

Besplatan Wi-Fi

Fen za kosu

LCD TV uređaj

Sef u apartmanu

Grill na ćumur

Četvorosobni apartman - Galerija slika

Podelite sa prijateljima

Poslednje sa našeg bloga