JEDNOSOBNI APARTMAN BUDVA - BEČIĆI

Za one koji žele da provedu vreme na plaži i u šetnji, a da imaju funkcionalan apartman u kojem će se odmoriti i sumirati utiske.

Jednosobni apartman Budva

Izuzetno funkcionalan jednosobni apartman Budva koji se sastoji od jedne spavaće i jedne dnevne sobe. Dnevni boravak ima ležaj na razvlačenje i svoj klima uređaj baš kao i spavaća soba. Jednosobni apartman je ukupne površine 33m2. Apartman je opremljen svim neophodnim stvarima za udoban odmor i nalazi se na samo 300m od jedne od najlepših plaža u Crnoj Gori, u objektu koji je izgrađen 2012. godine.

Takođe apartman poseduje čajnu kuhinju, komforno kupatilo, kao i terasu par stepenika niže površine 9m2 koja je pokrivena kivijem. Sobe imaju LCD TV sa kablovskim programima. 

Na velikoj terasi se nalazi roštilj na ćumur za one koji vole da spremaju specijalitete za svoju porodicu. Preporučujemo da probate da spremite plavu ribu  na gradele.

U neposrednoj blizini objekta dostupni su brojni restorani, barovi, prodavnice kao i zabavni akva park. Uz sam apartman nalazi se prodavnica sa pekarskim i mlečnim proizvodima kao i sokovima i potrepštinama za kuću. Do plaže i šetališta koje vodi do Budve, ima svega nekoliko minuta hoda.

Postoji mogućnost pranja veša na Vaš zahtev i ta usluga se dodatno naplaćuje.

Klima uređaji

Besplatan Wi-Fi

Fen za kosu

LCD TV uređaj

Sef u apartmanu

Grill na ćumur

Jednosoban apartman - Galerija slika

Poslednje sa našeg bloga