Apartmani Bečići

Smešteni na samo 2 km od Budve, sa dugom peščanom plažom i hotelskim naseljem, Bečići danas predstavljaju mesto sa jednom od najlepših i najvećih plaža na Jadranu. 

Bečići - Najlepša plaža Južnog Jadrana

Znate li da je 1935. godine u Parizu, plaža Bečići dobila nagradu za najlepšu plažu u Evropi?
Od tada Bečići su izrasli u pravo turističko mesto sa raznovrsnom ponudom smeštajno-ugostiteljskih usluga. U Bečićima možete uživati u spoju sunca, mora, kopna, klime i večno zelenog mediteranskog rastinja. Dugačko šetalište uz obalu povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište Bečići Vam pružaju sve uslove za lep, miran i opušten odmor kao i za aktivno bavljenje sportovima na vodi.

Bečići spoj tradicije i modernog turizma

Apartmani Bečići Vam nude blizinu plaže, da osetite miris borova i svežeg cveća, da uz pomoć toplog peska i plavog more zaboravite na sve životne probleme. Bečići su fantastično locirani jer se u njihovoj blizini na koju god stranu da krenete nalazi neki grad poznat po istorijskim vrednostima. Tu su Budva, Kotor, Herceg Novi, a sa druge strane Sveti Stefan, Petrovac, Bar, Ulcinj. Uz same Bečiće se nalazi glavni turistički grad crnogorskog primorja, Budva, koja svojim bogatim kulturno-istorijskim sadržajem kao i velikim brojem restorana, klubova i diskoteka predstavlja idealno mesto za provod.

Odmor za sve

 Optimalan izbor za porodicu koja želi miran odmor, kao i za mlade parove, željne provoda, ljubavi i provokacije.

Najzanimljiviji sadržaji

Onima koji iznajme apartman u Bečićima stoje na rapolaganju mnoge zanimljivosti: ronjenje, sportovi na vodi, teniska, odbojkaška i košarkaška igrališta, mini golf i drugi zanimljivi sadržaji. 

Najbolji izbor za udoban i kvalitetan odmor

Bečići se smatraju riznicom dobrog i kvalitetnog letovanja.  Koliko je značaja dato plažama sa Budvanske rivijere, a naročito Bečićima i kvalitetu peska, svedoči i podatak da su Česi u propagandne svrhe pravili izložbu peska sa ovih plaža. Ukoliko želite da provedete miran i udoban odmor koji će Vam pružiti sve čari letovanja a da opet budete u neposrednoj blizini svih dešavanja, Bečići su definitivno Vaš izbor.

Poslednje sa našeg bloga