Izdavanje apartmana Budva

Izdavanje apartmana Budva i Bečići koji se nalaze na najpoznatijem crnogorskom turističkom području sa šetalištima, restoranim, renomiranim hotelima i brojnim plažama koje nude obilje mogućnosti za sport i razonodu.

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Dobrodošli u Apartmane Popović - Bečići

Apartmani porodice Popović nalaze se na jednoj od najlepših lokacija u Bečićima, udaljeni od plaže samo 300m. Svi naši apartmani opremljeni su klima uređajem, kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom (Wi-Fi).

Izdavanje apartmana Budva familije Popović pruža Vam nezaboravan odmor u pravom smilslu te reči jer naš objekat koji je izgrađen 2012. godine ima svoju baštu sa drvećem limuna, grejpa, pomorandže i kivija.

Izdavanje apartmana Budva - Bečići

Bečići imaju mediteransku klimu, sa toplim letima i standardno blažim morskim zimama gde se tokom godine proteže čak 230 sunčanih dana. Bečići spadaju među najtoplije mediteranske gradove sa prosečnom temperaturom od 7,8 °C u januaru i čak 28,1 °C u julu mesecu. Prosečna letnja temperatura je oko 25 °C. Temperatura mora tokom toplih letnjih dana dolazi i do 29 °C , dok je u septembru i oktobru između 18 i 20° C.

Okolina Bečića je jedan od glavnih razloga zašto turisti vole ovaj primorski gradić. Izadavanje apartmana Budva i Bečići je najpopularnija destinacija jer ovaj mirni mali gradić se nalazi izmedju predivnog kontrasta zelenih četinarskih planina sa jedne strane i modro plavog mora sa druge. 
Bečići i Budva koja se nalazi odmah uz ovaj prelepi grad,  je omiljeno mesto za izlazak mladih koji vole noćni život i zabavu. Tople noći Bečića nude zabavu u mnogim kafićima, restoranima i klubovima koja može da potraje i dosamog jutra. 

3 moderna apartmana

9 terasa i balkona

4 vrste drveta u bašti

300 m. od plaže

IZDAVANJE APARTMANA BUDVA - BEČIĆI / NAŠA VIZIJA

U privatnosti zelenila na raspolaganju Vam je garaža koja se doplaćuje 10eur po danu ili besplatni parking na samo 100m. od naše vile. Blizina jadranske magistrale omogućava Vam da brzo i lako stignete do nas, kao i da Vam naši apartmani budu početno odredište za obilazak crnogorskog primirja, planina i nacionalnih parkova.

U službi naših gostiju

Uređujući i pripremajući apartmane 2012. godine nastojali smo da osmislimo privlačan i privatan prostor koji će zadovoljiti ukus svakog našeg gosta. Posetite nas i priuštite sebi i svojoj porodici ugodan i kvalitetan odmor na budvanskoj rivijeri.

Poslednje sa našeg bloga