Apartmani u Bečićima – Vaše mesto za savršen odmor!

No Comments

Apartmani u Bečićima učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Na samo 2 km udaljenosti od Starog grada Budva nalazi se živopisno mesto koje po mišljenju mnogih turista predstavlja najlepši deo Budvanske rivijere. Prema legendi nastanili su ga, najpre, Jevreji. Kada su se oni iselili u Italiju sve do 17. veka jedini stanovnici bili su Katolici. Upravo je katoličko stanovništvo iz Bečića sagradilo crkvu po kojoj je ostrvo Sveti Nikola dobilo ime. U 19. veku dolazi do značajnih promena u demografskoj strukturi. Razlog za leži u sve većem naseljavanju Pravoslavaca sa okolnih brda Crne Gore.

Danas, Bečići predstavljaju pravu mondensku destinaciju. Ušuškani u bajkovite pejzaže ovde su se smestili najbolji restorani, atraktivni barovi i luksuzni apartmani i hoteli. Imajući ovo u vidu ne čudi što su mnogi odlučili da letovanje Crna Gora 2022. provedu u Bečićima.

Apartmani u Bečićima pružaju se uz jednu od najlepših plaža

Plaže Crne Gore su poznate po svojoj lepoti. Počev od peščanih i stenovitih sa bogatim sadržajima, pa do egzotičnih koje predstavljaju pravu netaknutu prirodu – ovde ćete pronaći ugođaj kakav želite.

Među 117 plaža, koliko obuhvata crnogorska obala, posebno se izdvaja ona u Bećićima. Prostire se od rta Zavala do Djevištenja u dužini oko 2 km, tako da spada u najduže plaže na Jadranu. Očaravajuće plavetnilo mora u kombinaciji sa planinama koje se izdižu, opravdavaju epitet „Rajske plaže“ kako je mnogi nazivaju.

Apartmani u Bečićima

Njena lepota je poznata i van granica Crne Gore, što potvrđuje i Gran pri nagrada u Parizu za najlepšu plažu u Evropi.

Uz pogled od kog zastaje dah plaža u Bečićima se može pohvaliti i širinom od 100 m te ćete u svakom trenutku imati mesta za svoj peškir. Dok obala koja se blago spušta u more obezbeđuje dobar pristup mališanima zbog čega je posebno pogodna za porodice sa malom decom.

Kako stići do Bečića?

Odličan položaj i dobre saobraćajnice garantuju brz dolazak.

Ukoliko se odlučite za avionski prevoz možete birati između aerodroma u Tivtu i Podgorici. Ipak, morate znati da je udaljenost Tivta od Bečića 20 km, a Podgorice 65 km.

Autobuski prevoz je dobro povezan sa susednim zemljama. Pri čemu se u sezoni uvode dodatne linije.

Lux apartmani u Bečićima ispuniće sva vaša očekivanja

Popović apartmani čine jedinstveni spoj luksuza i komfora. Moderno uređeni enterijer ispunjavaju vrhunski komadi nameštaja i detalji koji daju posebni šarm prostoru. Prostrane terase čiji mir narušava samo cvrkut ptica pozivaju vas na prvu jutarnju kafu, dok onima koji žele da tokom toplih letnjih večeri uživaju u dobrom društvu i ukusnim specijalitetima na raspolaganju je veliki roštilj u dvorištu.

Apartmani u Bečićima

Prijatni ambijent i privatnost, prate i moderni uređaji. Ovde ne morate brinuti da li klima ili TV rade, da li ćete uvek imati dobar signal za internet ili da li će vaše dragocene stvari biti bezbedne u apartmanskom sefu.

S obzirom da je lokacija važna pri izboru smeštaja, Popović apartmani u Bečićima su još jedan razlog da ih izaberete. Nalaze se na idealnom mestu, u neposrednoj blizini od hotelskog kompleksa Splendid i na samo 200 m od mora.

Sezona godišnjih odmora je počela, zato na vreme rezervišite svoj smeštaj u Bečićima.

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment