Letovanje u Budvi

2 Comments

Letovanje u Budvi je doživljaj koji je priča sama za sebe, koji nećete zaboraviti. Odmor je vreme kada svi želimo da se opustimo i pobegnemo od svega. Bilo da ste avanturistički tip ili ne, mlađi ili stariji, Crna Gora i Budva imaju mnogo toga za ponuditi.

Letovanje u Budvi – odmor za dušu i telo

Ukoliko ste nekada slušali priče o Crnoj Gori i Jadranskom moru, u zbirci najlepših je i ona o nestvarno lepoj, Kraljičinoj plaži, odnosno o Miločeru. Kristalno čisto more, skoro pa netaknuta priroda, mir i tišina,  krase ovo predivno mesto do kojeg se dolazi jedino čamcem. Kada je posetite biće vam jasno zašto se naziva plavim draguljem Crne Gore.

 

Veruje se da je ime dobila o Mariji Karađorđević, jugoslovenskoj kraljici, koja je voela da odmara na ovoj plaži i u obližnjem letnjikovcu dinastije Karađorđević, danas poznatijem kao „Vila Miločer“ .Malo dalje i i velika miločerska plaža, poznatija kao Kraljeva plaža, koja se nalazi ispod nekadašnjeg letnjikovca Karađorđevića, odnosno današnje „Vile Miločer“. Park oko nje pun je retkih biljnih vrsta koje su iz svih krajeva sveta donošene za ovaj park, tako da Kraljeva plaža predstavlja pravi prirodni eksponat.

Ukoliko volite pesak, plaže u Bečićima su pravi izbor za vas. Prelepo more, topao pesak i miris joda I leta će vas uvek vraćati na ovo mesto. Ova plaža se smatra jednom od najvećih plaža na južnom Jadranu, peskovita i duga je skoro 2 km. Zajedno sa zaleđem predstavlja kompleksno turističko naselje sa svim pratećim sadržajima.

 

Plaža Mogren se sastoji od dve peskovite plaže koje su povezane kratkim tunelom. Do njih se stiže pešačkom stazom iz pravca Starog grada. Izložene suncu i južnom vetru, Mogren 1 i 2 su najprivlačniji mladim ljudima. Ime su dobile po španskom moreplovcu Mogriniju koji se usled brdoloma iskrcao na jednu od njih. U znak zahvalnosti, Mogrini je na tom mestu podigao crkvu posvećenu Sv. Antonu, a ostaci ove crkve se mogu videti na jednoj od plaža.

 

Letovanje u Budvi – nezaboravna avantura

Pored plaža koje će vam pružiti savršen odmor, postoje i one koje su uvek pune dobrog provoda. Prelepe žene koje svoja zanosna tela sunčaju i pijuckaju letnje koktelčiće,mamiće uzdahe i poglede i uvek vas naterati da se opet vratite na ovo mesto.

Plaža Ploče koja se nalazi na svega nekoliko kilometara od Budve . Otvorena je 2002. godine. Plaža se nalazi na sređenom rtu u moru, na kojem se nalaze betonske ploče sa ležaljkama. Nastala je kao kombinacija prirode i ljudskog rada,. Osim toga na plaži se nalazi nekoliko bazena sa morskom vodom – za decu i odrasle, takođe i deo za plažne dnevne žurke. Plaža ima i odličnu sportsku infrastrukturu, pa ćete na ovoj plaza uvek videti zgodne mladiće.

 

Letovanjer u Budvi

Uvala Trsteno predstavlja jednu od najljepših plaža u regiji Donjeg Grblja i spada među najljepše plaže crnogorskog primorja. Duboko je uvučena u kopno i tako zaštićena od velikih talasa, bure i juga.

Skrovitost, obala duga 200 m, prekrivena finim peskom, bistro, azurno plavo more, peskovito morsko dno, ljudskom rukom netaknuta okolina, samo je deo onoga što Trsteno nudi. Plaža je veoma privlačna mladim ljudima.

Letovanje u Budvi

 

Apartmani Popović se nalaze blizu Bečićke plaže, a na samo nekoliko minuta vožnje od nas. Radujemo se susretu sa vama, a do tada želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike.

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment