Crna Gora 2019. – Odmor za pamćenje

No Comments

Crna Gora 2019. godine donosi toplo, bogato leto koje je idealno za svaku vrstu odmora.

Crna Gora 2019

Tu, u neposrednoj blizina vrata Jadrana nalazi se priroda nestvarne lepote. Prema legendi nastala je tako što se Bogu, dok je prirodi delio lepotu, iznad ovog prostora pocepala vreća, te su najlepši predeli pali na zemlju.

Na maloj površini smestila se jedinstvena prašuma, najdublji kanjon u Evropi, najveće jezero na Balkanu, nacionalni parkovi sa rezervatima… I, naravno, beskrajno plavetnilo očaravajućeg mora.

Zapravo, crnogorsko primorje je posebni doživljaj. Počev od ušća Bojane pa do Bokotorskog zaliva smenjuju se peščane i šljunkovite plaže, sakrivene uvale i mala ostrva koja presecaju pučinu. A na vama je samo da pronađete idealnu kombinaciju za odmor u Crnoj Gori.

Zašto je Crna Gora 2019. savršeni izbor otkrivaju vam u ovom blogu apartmani u Bečićima, Popović.

Crna Gora 2019. doneće trenutke sreće

Ne postoji osoba na svetu koja ne uživa u letovanju. Blizina mora opušta i daje nam pozitivnu energiju, pa ne čudi što tih dana svaka obaveza deluje lakše.

Crna Gora 2019

Ovakav osećaj pružiće vam Crna Gora 2019. godine. Potrebno je samo da dođete i prepustite se uživanju u najčistijim plažama, krstarenju vodom i kopnom, urbanim i seoskim predelima, kao i provodu koji traje 24 časa, autentičnoj kuhinji i vinu koje su još Drevni Rimljani hvalili.

Bez obzira kako odlučite da provedete ovo leto u Crnoj Gori pratiće vas sunčevi zraci koji veseljem obasjavaju svaki dan.

Crna Gora 2019. je godina romantike

Budva je sinonim za ludi provod sa prijateljima. Međutim, letovanje u Crnoj Gori sa voljenom osobom ima posebnu draž. Neverovatnu dozu romantike donosi zalazak sunca na plaži Kamenovo, šetnja kroz stari grad Budva ili, pak pogled sa kotorske tvrđave na usnuli zaliv.

Da će Crna Gora 2019. godine biti u znaku romantike dokazuje i Risan sa svojom “Gondolom ljubavi“. Meštani tvrde da ona donosi sreću mladim parovima koji je posete.

Ipak, za najnežnije trenutke dovoljna je mesečina koja obasjava površinu mora, intimna večera na vašoj terasi i zaljubljeni pogledi. Upravo su ovo uspomene kojih ćete se sećati dugo godina.

Crna Gora 2019. garantuje idealan smeštaj

Baš kao što su opcije za zabavu brojne, tako je izbor apartmana u Budvi i drugim primorskim mestima ogroman.

Crna Gora 2019

U mnoštvu velikih hotela, B&B, kampova, posebnu pažnju privlače apartmani Popović. Ovaj smeštaj u Bečićima se izdvaja, pre svega, luksuznim enterijerom i modernim dizajnom. Prijatni ambijent pruža sav potreban komfor, kao i privatnost. Dok prostrane terase ispunjava miris cveća, pretvarajući ih u vašu ličnu oazu mira. Što je za mnoge jedna od glavnih prednosti apartmana u odnosu na hotelski smeštaj.

Apartmani Popović se nalaze na najlepšoj lokaciji u Bečićima, udaljeni od plaže samo 300 metara. Odmah pored nalazi se market, a u neposrednoj blizini su najbolji restorani, barovi, kao i čuveni akva park.

Pravi je trenutak da počnete sa planovima za godišnjih odmor. Zato, pozovite i na vreme rezervišite smeštaj u jednom od apartmana Popović.

 

Podeli:

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment