Budva – Lokacije koje morate posetiti u ovom gradu

2 Comments

Lokacije u Budvi

Budva Vam pruža mnogobrojne lokacije koje morat posetiti, a tajna ovog grada je u njegovom istorijskom, kulturološkom i turističkom značaju.

Stari grad Budva

budva apartman

Istorijski deo ove atraktivne turističke destinacije je Stari grad Budva, čiji istorijski spisi govore o njegovom postojanju još iz doba antičke Grčke. Prelepe zidine grada, arhitektura koja će vam udahnuti duh starog Rima, male pjace i prelepa tvrđava Citadela , samo su deo bogate ponude ovog gradića na obali mora.

Nezaobilazne lokacije u Budvi – Trg pjesnika i Grad teratar Budva

Ljubitelji umetnosti svoj kutak će naći na Trgu pjesnika, gde se pod vedrim nebom letnjih noći svakodnevno odigravaju predstave i drugi kulturni događaji. Miris mora, predivna atmosfera, turisti iz različitih delova sveta ostaviće na vas snažan utisak i želju da dođete ponovo.

Noćni život u Budvi

Kada kažete Budva – prva asocijacija je ludi letnji provod. Definitvno najživlji grad na crnogorskom primorju i grad koji nikada ne spava, najviše nudi mladima.

Barovi i šankovi koji rade do 1h posle ponoći, odlično su zagrevanje za neke od diskoteka na kojima bi pozavideli mnogi evropski gradovi. Usluga, enterijer i odličan provod  – imperativ su noćnog života u Budvi.

nocni izlazak provod budva

Ukoliko ste pak, više raspoloženi za mirnije varijante, restorani pored mora su odličan izbor. Ako ste hedonista i ljubitelj ribe i morskih plodova, ovi restorani će vam pružiti pravi raj za sva vaša čula.

Plaže na budvanskoj rivijeri

budva

Ono što Budvu izdvaja od ostalih gradova u Jadranskom moru je činjenica da će svako naći kutak za sebe. Tako je i sa budvanskim plažama.

Ukoliko volite mirnije zabačene plaže, sedite u svoj automobil i krenite u potragu za okolnim, malenim plažama. Međutim, Budva mladima opet nudi širi spektar mogućnosti, pa tako ćete naći  bezbroj plaža sa dnevnim žurkama.

Crnogorska sela u zaleđu Budve

Budvani su posebno ponosni na autohtona sela u zaleđu ovog grada do kojih vode uski i krivudavi putevi. Seoske staze će vas odvesti do seoskih kuća koje čuvaju staru draž turizma i onu dobru poznatu gostoprimljivost Crnogoraca. Lepa reč, domaća rakija pod odrinom vinovih loza, domaći sir i pršuta pod okriljem vedrog neba i nesvakidašnje tišine, pokazaće vam i drugu stranu Budve.

Metropola turizma i najpoznatiji brend Crne Gore u širokoj plejadi svojih čari, svakog turistu će privoleti sebi. Sigurni smo da ćete se i vi, kao i mnogi drugi, iznova i iznova vraćati ovom prelepom crnogorskom gradiću ukoliko jednom se odlučite da letujete i pogledate izbor kada su u pitanju apartmani u Budvi.

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment