Apartmani u Budvi

Apartmani u Budvi - Bečićima porodice Popović pružaju Vam sve za idealan odmor.

Grad Budva - Istorija spojena sa modernim vremenima

Apartmani u Budvi su uvek bili u centru potražnje jer su Opština Budva i sam grad stari su oko 2500 godina i to je jedan od najstarijih gradova na Jadranskom moru. Budvanska rivijera zauzima srednji deo crnogorskog primorja. Budvanska rivijera zauzima prostor od 27 km gde je smešteno 17 manjih i većih peščanih plaža, počev od Jaza na severu, do plaže Buljarice na samom jugu opštine. Na severozapadu se graniči sa kotorskom, a na severoistoku i istoku  sa cetinjskom opštinom dok je na jugoistoku barska opština. Planinski venac se uzdiže i proteže čitavom teritorijom budvanske rivijere. Na odličan razvoj opštine uticalo je i to što je Budva mnogo vekova bila granična teritorija sa raznim carstvima i državama. Od podele Rimskog carstva 395.godine na Zapadno i Istočno, granica je prolazila pored Budve. Danas je Budvanska rivijera tokom cele godine veoma dobro povezana vazdušnim, drumskim, železničkim i brodskim saobraćajem sa svim delovima sveta.

Budva prati svetske trendove

Budvanski kapaciteti za smeštaj spadaju u najbolje i najluksuznije u Crnoj Gori. Restorani koji imaju u ponudi tradicionalna i svetska jela,  spa sadržaji,  sale za konferencije, kazina, noćni klubovi, privlače brojne turiste, posebno organizovane grupe iz svih delova sveta. Apartmani u Budvi i njihovi vlasnici kao i hotelijeri se svake godine na pravi način prilagođavaju promenama na tržištu turizma, pa Budvi možete pronaći smeštaj za turiste najrazličitije platežne moći. 

Domaćinska atmosfera Budve

Pored toga što su kada se pomenu apartmani u Budvi i luksuzni hoteli, prelepe peščane plaže i skrivene uvale, predivnih restorana sa nacionalnom kuhinjom, Budvani su posebno ponosni na autohtona sela u lepom zaleđu. Uređene staze i seoski putevi vode Vas do kamenih kuća i domaćinstava gde se turizam još uvek neguje lepom reči domaćina, domaćom rakijom, sirom, pršutom i nesvakidašnjom tišinom, nadomak uzavrele letnje vreve.

Uživanje na svakom koraku

Apartmani u Budvi Vam pružaju poseban doživljaj jer bilo gde da ih iznajmite svuda ste blizu dešvanja tako da ćete biti očarani seoskim predelima, jednako kao i lepom peščanom obalom, a veče možete provesti u hedonističkom užitku u ribi i vinu, a noć u najprestižnijim evropskim klubovima. Dok se okrenete kroz dan ili dva Vi ste već postali do Budve, "uhvaćeni" u mrežu njenih mnogobrojnih lepota, pa je potrebno samo da se prepustite uživanju.

2500

Godina je stara Budva

17

Peščanih plaža

22

km do aerodroma

65

km do glavog grada Crne Gore

300

Vezova za čamce i jahte

150

Restorana

Apartmani u Budvi

Naši apartmani u Budvi smešteni su u privatnoj kući u Bečićima na samo 2km od centra grada i samo 300 m. od mora u mirnom i lepom delu, sa pogledom na jednu od najlepših crnogorskih plaža. Bečići su poznato turističko mesto sa prelepom dugačkom plažom, šetaliptem, restoranima, akva parkom i renomiranim hotelskim naseljem koji nude puno mogućnosti za sport i razonodu. Objekt se sastoji od 3 apartmana za iznajmljivanje gostima. Od toga je 1 apartman četvorosobni, 1 dvosobni i 1 jednosobni. Svi naši apartmani u Budvi su opremljeni kablovskom televizijom i klima uređajem, i imaju pripadajuće terase i balkone sa pogledom prema moru ili prelepoj bašti koja je pod limunima, kivijima, pomorandžama.

Poslednje sa našeg bloga