Letovanje Crna Gora 2022.

1 Comment
Letovanje Crna Gora 2022.

Letovanje Crna Gora 2022.

Letovanje Crna Gora 2022. donosi odmor za pamćenje.

U jugoistočnoj Evropi, tačnije između Srbije na istoku, Hrvatske i Bosne i Hercegovine na zapadu i severozapadu i Albanije na jugoistoku, smeštena je Crna Gora.

Iako mala, ovo je zemlja neverovatne lepote. Počev od jedinstvene prašume, preko najdubljeg kanjona u Evropi, pa do najvećeg jezera na Balkanu – svaki kraj ostavlja bez reči, donoseći posebnu priču.

Imajući ovo u vidu apartmani u Bečićima, Popović vam otkrivaju kako da provedete letovanje Crna Gora 2022.

Najlepše plaže

Ono što turistima najviše privlači pažnju u Crnoj Gori jeste beskrajno morsko plavetnilo sa najlepšim peščanim i šljunkovitim plažama, sakrivenim uvalama i malim ostrvima koja presecaju pučinu.

Polazeći od Prevlake do ušća reke Bojane duž 300 km nalaze se brojne plaže koje su ponele plavu zastavicu. Reč je o međunarodnom ekološkom standardu kvaliteta vode i okoline, kao i sigurnosti i usluge. Zahvaljujući ovoj prestižnoj tituli plaže Crne Gore se nalaze prve na listi zajedno sa Tunisom, Brazilom i Karibima.

Najveća među njima, duga oko 12 km, jeste Velika plaža u čijem sastavu se nalazi Kopakabana. Ime je dobila po poznatoj brazilskoj plaži, što ukazuje na sadržaj koji vas čeka na ovom peščanom raju. Brojni restorani i barovi upotpunjuju ugođaj, dok oko 800 ležaljki garantuje da ćete lako pronaći mesto da spustite svoj peškir. Ljubiteljima sportova na raspolaganju su razne aktivnosti kako na moru tako i na pesku.

Pravi biser Jadrana nalazi se na budvanskoj rivijeri. Plaža Jaz je poznata po očaravajuće čistoj vodi u kombinaciji šljunka i peska, kao i bujnoj vegetaciji tako da možete uživati u prirodnoj hladovini uz šum mora.

Letovanje Crna Gora 2022.

U neposrednoj blizini Svetog Stefana je još jedna plaža koja nosi plavu zastavicu. Zapravo Crvena Glavica obuhvata 7 manjih, stenovitih plaža sakrivenih od pogleda prolaznika i buke sa šetališta. Idealna je za ronioce, jer se ovde može videti fantastični podvodni svet.

Aktivno letovanje Crna Gora 2022.

Odmor u Crnoj Gori pruža mnogo više od uživanja na plažama. Primorje donosi niz aktivnosti kojima možete obogatiti svoje letovanje.

Stari grad Budva i Kotor se izdvajaju ne samo muzejima i crkvama, već i brojnim kulturnim manifestacijama. Bajkoviti Perast svojim kamenim građevinama i palatama donosi duh prošlosti. Dok lepotom Gospe od Škrpjela niko ne ostaje ravnodušan.

Turisti koji žele da upoznaju morski svet Crne Gore mogu da posete akvarijum Boke koji obuhvata 18 tankova podeljenih u 4 izložbene celine – Svetsko more i Mediteransko more, Jadransko more i Južni Jadran, Bokokotorski zaliv i tropska mora.

Gde odsesti u Crnoj Gori?

Baš kao što letovanje Crna Gora 2022. donosi bogat sadržaj, tako je i ponuda smeštaja, zaista, raznovrsna. Gotovo svake godine otvori se neki novi hotel, dok se postojeći renoviraju. Ipak, većina turista radije bira privatni smeštaj. Ne samo da ne morate brinuti oko satnice za obroke, već imate izuzetnu privatnost kakvu ne možete dobiti u većim kompleksima. Što je jedna od glavnih prednosti apartmana u odnosu na hotelski smeštaj.

Letovanje Crna Gora 2022.

Ukoliko su Bečići vaša destinacija ovog leta pravi izbor su apartmani Popović. Smešteni su na odličnoj lokaciji, samo 300 m od mora tako da i sa terase možete uživati u fantastičnom pogledu.

Uz potpuni komfor, tu je i ljubazno osoblje na usluzi 24 časa koje će se potruditi da svaki gost osteti prijatnu atmosferu i sa sobom ponese utiske vredne pamćenja.

 

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment