Najbolji smeštaj u Crnoj Gori

No Comments

Najbolji smeštaj u Crnoj Gori garantuje i najbolje letovanje koje ćete zauvek pamtiti.

U jugoistočnoj Evropi, na prostoru između Srbije na istoku i severoistoku, Hrvatske i Bosne i Hercegovine na zapadu i severozapadu i Albanije na jugoistoku, nalazi se Crna Gora. Počev od impresivnih vrhova Durmitora, Prokletija i Lovćena, preko neverovatne flore i faune Biogradske gore i Skadarskog jezera, pa do beskrajnog plavetnila očaravajućeg mora – na tako malom prostoru smestila se priroda nestvarne lepote.

O njoj su ispevane mnoge pesme. Opisana je u delima brojnih književnika, a našla se i na platnima čuvenih slikara. Lepotu Crne Gore, možda, je najbolje dočarao Lord Bajron navevši: “U trenutku stvaranja naše planete, najlepše spajanje kopna i mora dogodilo se na crnogorskoj obali”.

Mišljenje britanskog pesnika dele svi oni koji su se jednom odlučili da provedu odmor u Crnoj Gori. Čak i poznati magazin Condé Nast Traveler poručuje “Idite u Crnu Goru pre nego što je svi otkriju”.

Imajući ovo u vidu apartmani u Bečićima, Popović vam otkrivaju koje uslove mora da ispuni najbolji smeštaj u Crnoj Gori.

Lokacija, lokacija, lokacija

Istraživanja pokazuju da je lokacija ključna za idealan smeštaj. Složićete se, niko ne želi da po suncu dugo pešači do plaže, posebno ne porodice sa malom decom. Lopatice, kofice, dušeci, gume za plivanje, suncobran – samo su neki od pratećeg programa koji morate svakog dana poneti do plaže, a zatim natrag u apartman.

Najbolji smeštaj u Crnoj Gori

Osim blizine obale, drugo važno pitanje jeste da li lokacija pruža pogled na more. Nema ničeg lepšeg od buđenja sa pogledom u kome se nepregledna morska prostranstva spajaju sa nebom. Dok uživanje na terasi nakon dana provedenog na plaži deluje opuštajuće, ispunjavajući svaki deo našeg bića neizmernom srećom.

Najbolji smeštaj u Crnoj Gori mora da pruži komfor kakav svaki gost očekuje

Prekrasni eksterijer mora da prati savršeni enterijer. Najbolji smeštaj treba da pruža ugođaj u svakom pogledu. To podrazumeva elegantni nameštaj, moderne i funkcionalne uređaje, kao i dovoljno prostora u apartmanu za sve goste.

Iako ove uslove ispunjavaju mnogi hoteli i apartmani, gosti radije biraju privatni smeštaj u Crnoj Gori. Razlog za to leži u većem stepenu privatnosti i prijatnom ambijentu. U želji da zadovolje sve kriterijume gostiju, vlasnici apartmana svake godine ulažu u svoje poslovanje. Takođe, trude se da stvore pravu porodičnu atmosferu, te ih odlikuje veća fleksibilnost u pogledu dogovora i izmena.

Gde pronaći najbolji smeštaj u Crnoj Gori?

Odgovor se krije u Bečićima. U prekrasnom mestu na Budvanskoj rivijeri smešteni su apartmani Popović. Nalaze se na idealnoj lokaciji – samo na 300 m udaljenosti od mora.

Smeštajni kapacitet čine jednosobni, dvosobni i četvorosobni apartmani koji su opremeljeni po svetskim standardima, uključujući klimu, LCD televizore, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, kao i sigurnosne ormare i sefove za vaša dokumenta i dragocene predmete.

apartman bečići

Za nezaboravni odmor tu je i prekrasna terasa ispunjena mirisnim cvećem i bašta sa drvećem limuna, grejpa, pomorandže i kivija, kao i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno.

Ukoliko je letovanje Crna Gora 2022. godine vaš izbor, rezervišite na vreme apartmane Popović.

 

 

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts
No Comments

Leave a Comment