Letovanje u Crnoj Gori

1 Comment

Letovanje u Crnoj Gori je doživljaj koji se pamti.

Bez obzira da li se radi o putovanju sa decom, voljenom osobom ili sa prijateljima, Crna Gora vam nudi bezbroj mogućnosti koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Prelepo more, netaknuta priroda koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bogati kulturni i istorijski sadržaj, najukusniji pršut, još bolje vino i loza učiniće da poželite da letovanje u Crnoj Gori nikada ne prestane.

Letovanje u Crnoj Gori po svačijem ukusu

letovanje u Crnoj Gori

Naravno, prvo na listi kada je letovanje u Crnoj Gori u pitanju jesu primorska mesta. Miran odmor ili ludi provod – ovde ćete naći oba!

Letovanje u Budvi je uvek pravi izbor!

Tu su Bar i najstarije maslinovo drvo na svetu. Budva sa brojnim kafićima, noćnim klubovima i diskotekama na otvorenom kao najpoželjnija turističku destinacija mladih.

Mirni Perast u kome ćete osetiti duh starih crnogorskih primoraca i upoznati njihovu istoriju. Kotor i Herceg Novi sa bogatim kulturnim sadržajem tokom letnjih meseci postaju prava meka umetnika širom sveta. Tu su i Ulcinj i Petrovac sa peščanim plažama idealni su za porodice sa malom decom,… izbor je veliki te je teško odlučiti da letovanje u Crnoj Gori provedete samo u jednom mestu.

Letovanje u Crnoj Gori je asocijacija za najlepše plaže

letovanje u Crnoj Gori

Razuđenu obalu crnogorskog primorja karakteriše raznolikost plaža i uvala od kojih su čak 19 zaslužile plavu zastavicu za najviši kvalitet. Sedam takvih se nalazi u Ulcinjskoj rivijeri, a među njima se posebno izdvaja Kopakabana na Velikoj plaži, zatim Mala plaža i Ada Bojana.

Letovanje u Crnoj Gori mnogi biraju zbog budvaniskih plaža. Jedna od najposećenijih je Ričardova glava, koja se nalazi ispred samih zidina Starog grada, tako da u isto vreme možete uživati u moru i u prelepom pogledu na istorijski kompleks.

Tu su i Mogren, Pizana, Slovenska i Kraljičina plaža, za koju mnogi kažu da je jedna od najlepših na celom Jadranu. Prema legendi, ime je dobila po kraljici Mariji Karađorđević koja je na njoj najviše volela da letuje. Plaža Jaz je naročito aktuelna zbog koncerata svetskih muzičkih zvezdi, a od 2014. godine i zbog Sea Dance Festivala.

Ako više volite uvalu u blizini je Trsteno, a za pravi doživljaj preporučuje se dnevno krstarenje Bokokotorskim zalivom koji krase tri ostrva, poređana u savršenom nizu – Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospa od škrpjela.

Smeštaj u Budvi nudi brojne prednosti, jer će vam najlepše plaže Jadrana biti na dohvat ruke.

Iako turisti posećuju Crnu Goru pre svega zbog mora, predeli u unutrašnjosti zemlje takođe nude veličanstveni sadržaj.

Nikako ne smete da propustite oblizak Skadarskog jezera,probate vino i ribu u Virpazaru, ili pođete starim putem preko Njeguša gde ćete naići na čuveni pršut.

Ako ste avanturističkog duha letovanje u Crnoj Gori obogatite posetom Nacionalnog parka Durmitor.

Ne propustite ni kanjon reke Tare koji je drugi po veličini kanjon u svetu ili Nacionalnog parka Biogradska gora sa prelepim jezerom i prašumom koja spada u poslednje tri u Evropi.

Letovanje u Crnoj Gori mnogi pamte po ukusnoj hrani

Po mnogima, crnogorska kuhinja je još jedan u nizu razloga posete ovoj zemlji. Njen kvalitet prepoznao je i poznati američki glimac Robert de Niro te je na Svetom Stefanu otvorio jedan od svojih pozantih Nobu restorana. Kao posebnu povoljnost za letovanje u Crnoj Gori strani turisti ističu veoma povoljne cene hrane i smeštaja.

letovanje u Crnoj Gori

Ukoliko ove godine odlučite da svoje letovanje provedete u Crnoj Gori najbolji izbor za smeštaj jesu apartmani u Bečićima koji se nalaze na jednoj od najlepših lokacija.

Čekamo vas!

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment