Četiri razloga zašto treba provesti leto u Crnoj Gori

No Comments

Leto u Crnoj Gori je vredno pamćenja.

Prelepo crnogorsko primorje koje se prostire od Boke Kotorske do Ulcinja pruža neverovatno bogat sadržaj. Na malom prostoru smestili su se luksuzni Sveti Stefan, najlepše plaže, Budva sa atraktivnim starim gradom, Perast bogat istorijom. Ne smemo da zaboravimo ni najukusniju hranu, kao ni nezobravni provod. Te ne čudi što turisti koji jednom provedu letovanje u Crnoj Gori, jedva čekaju naredno da se ovde vrate.

Ukoliko i dalje niste sigurni da je leto u Crnoj Gori najbolja opcija za vas i vašu porodicu, apartmani Popović vam pružaju četiri razloga koja će vas ubediti.

Leto u Crnoj Gori, jer je tako blizu

Leto u Crnoj Gori

Iako su vize odavno ukinute, mnogi ljudi iz Srbije i dalje rado biraju smeštaj u Budvi ili nekom drugom primorskom gradu Crne Gore. Razlog za to je, pre svega, blizina.

Za samo par sati vožnje kolima ugledaćete Jadran. Takođe, vrlo lako možete doći i autobusom i vozom. Zahvaljujući gustom redu vožnje i redovnim polascima moći ćete bez ikakvih teškoća i odlaganja da isplanirate svoje leto u Crnoj Gori.

Pored blizine, presudnu ulogu, naročito za starije građane, igra jezik. Nema nesporazuma i snalaženja kako da objasne ono što žele da pitaju ili naruče u restoranu. Jer, sve je lakše kada govorimo istim jezikom!

Leto u Crnoj Gori pruža najlepše plaže

O lepoti predela Crne Gore pisali su mnogi, pa i sam Lord Bajron po kome je: “U trenutku postanka planete, najlepše spajanje zemlje i mora bilo na crnogorskoj obali.“

Leto u Crnoj Gori

Da je ovaj citat opravdan govori i činjenica da crnogorsko primorje krase najlepše plaže, a mnoge od njih sa ponosom nose plavu zastavicu, kao dokaz izuzetne čistoće i kvaliteta.

Bez obzira da li volite peščane, kamenite ili stenovite plaže, velike ili male, sakrivene od pogleda ili moderne, prepune barova i pratećeg programa – leto u Crnoj Gori ispuniće vam svaku želju.

Dodatni plus: sve plaže nisu mnogo udaljene jedne od drugih. Te svakog dana možete da uživate u kupanju i zalasku sunca na novoj destinaciji.

Osim plaža i mnoge znamenitosti su lako dostupne. Biogradsko jezero, Lovćen, Ostrog, Skadarsko jezero, Morača – gotovo da nema predela i mesta koje želite da obiđete a da je udaljeno više od dva sata vožnje!

Leto u Crnoj Gori garantuje najbolji provod

Sigurni smo da nema osobe koja je provela letovanje u Budvi, a da nije osetila čari noćnog života koje ovaj grad nudi.

Zapanjujuća je koncentracija restorana, barova, kafića, diskoteka i klubova iz kojih se čuje najraznovrsnija muzika. Upravo zbog toga Budva je postala epicentar provoda ne samo kada je leto u Crnoj Gori u pitanju, već u čitavom regionu.

Bez obzira koliko ste stari i kakvu muziku volite ovde vas čeka najbolji provod u životu, jer, vrela atmosfera, ekskluzivni lokali, poznate zvezde učinili su da provod na crnogorskom primorju traje tokom čitave godine, svih 7 dana u nedelji.

Leto u Crnoj Gori, jer su vam dostupni apartmani Popović

Leto u Crnoj Gori

Svi znaju kolike su prednosti apartmana u odnosu na hotelski smeštaj.

Međutim, apartmani u Bečićima, Popović nude više. Oni su sinonim za izuzetnu privatnost i komfor. Te ćete se u njima osećati kao kod svoje kuće. Jer, nećete morati da brinete da li klima, TV i drugi uređaji rade, da li vam je internet uvek dobar, da li su garderoberi prostrani, a kupatilo čisto.

Ovaj smeštaj se izdvaja i ljubaznošću osoblja. Na usluzi su vam 24 časa, čak i ako je potrebno organizovati prevoz do aerodroma ili neke željenje destinacije.

Apartmani Popović se nalaze na savršenoj lokaciji. Plaža se nalazi na 300 m, a možete je i videti sa balkona. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, restorani i besplatan parking. Dok je centar starog grada Budve udaljen samo 3 km.

Iskoristite preostale tople dane kako biste uživali u divnom Jadranskom moru i prednostima koje pružaju apartmani Popović.

 

Podelite sa prijateljima

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Apartmani Popović

Dragi gosti, ako tražite apartman gde su privatnost i gostoprimstvo na visokom nivou onda ste došli na pravu adresu.

Rezervacija apartmana

Rezervacija apartmana Budva - Bečići je izuzetno laka uz našu formu u koju samo treba da unesete Vaše podatke, apartman za koji ste zainteresovani i datum od kada do kada želite letujete i mi ćemo Vam se odmah javiti da Vam potvrdimo Vašu rezervaciju apartmana!

Prijavite se na našu mail listu

More from our blog

See all posts

Leave a Comment